4 סטרטאפים ישראלים שאתם חייבים להכיר

הם ישמרו על בריאות הלב שלכם, יכניסו אתכם לכושר,  ימתינו בשבילכם לנציג שירות,  יעזרו לעצב את הבית ולבסוף גם ימצאו לכם בני משפחה שלא ידעתם על קיומם - אלו ארבעת הסטרטאפים הישראלים שאתם חייבים להכיר!
392 צפיות

לא סתם ישראל מכונה Start-Up Nation. המוח היהודי מומחה בלגלות ולהמציא דברים שבכלל לא ידענו שאנחנו צריכים, ועכשיו כשהם פה אנחנו לא מבינים איך הצלחנו להסתדר בלעדיהם… הכירו את ארבעת הסטרטאפים הבאים, שמטרתם לעזור לנו במגוון תחומים – כמו בריאות, עיצוב, שירות לקוחות ומשפחה – ולעשות את החיים שלנו הרבה יותר קלים, בריאים וטכנולוגים.

  1.  LifeBeam- תכירו את Vi, מאמנת הכושר החדשה שלכם המבוססת על בינה מלאכותית, שהולכת לאמן אתכם באמצעות אוזניות חכמות. Vi  שייכת לחברה הישראלית LifeBeam, ובזמן שאתם מתאמנים היא תנטר מדדים שונים כמו דופק לב, שריפת קלוריות, מרחק שנחצה ומהירות, אבל מעבר לכך היא תתאים לכם תכנית אימון אישית, תיצור אתכם דיאלוג בנוגע למטרות שלכם ותעודד כל הדרך לקו הסיום. על הדרך תוכלו גם להנות מאוזניות שעמידות במים וזיעה, עם סוללה ארוכה, סאונד מצוין וחיישני דופק ותנועה –  הדרך לחיים בריאים מעולם לא הייתה טכנולוגיות יותר.


  2. Robohold – מכירים את זה שאתם מתקשרים לנציג שירות וצריכים לחכות בקו? ולחכות… ולחכות… ולחכות…? כן, כולנו היינו שם. קבוצה של ישראלים החליטה לשים לזה סוף, ולתת לרובוט לעשות גם את העבודה המייגעת הזו, ופשוט להמתין במקומנו. כך נולד Robohold, רובי הרובוט, שיתקשר בשבילכם לשירות וימתין כמה שצריך. כשנציג יענה, תקבלו שיחה נכנסת מרובי שמודיע לכם שתורכם הגיע. אני יודעת, זה נשמע כמו חלום שמתגשם.
  3. Cimagine  – אם מתישהו יצא לכם לשחק במשחק "סימס", אתם בטח זוכרים את הקלות בה היה אפשר לבנות בית, לנסות רהיטים שונים במרחב ולמחוק אם הם לא לטעמכם. עכשיו קחו את הפיצ'ר הזה כמה צעדים קדימה ל-2017, ותשמחו לשמוע שמהיום תוכלו גם אתם לחיות קצת בתוך סימס, ולנסות רהיטים בבית לפני שאתם רוכשים אותם באמצעות האפליקציה הישראלית Cimagine. האפליקציה שעובדת בעזרת טכנולוגיית מציאות מדומה, מדמה בצורה תלת ממדית כיצד המוצר ייראה בחלל ונותנת את האופציה לראות אותו מזוויות שונות, וכך לבחון האם הצבעים והמידות שלו מתאימים וכיצד הוא משתלב במרחב.
  4. MyHeritage – גם עבודת השורשים נכנעת לטכנולוגיה, וזאת בזכות האפליקציה הישראלית My Heritage  שנותנת את  האופציה ליצור אילן יוחסין מקוון, למצוא בני משפחה שלא ידעתם על קיומם ולגלות את ההיסטוריה המשפחתית, כמו רשומות היסטוריות וכתבות הקשורות לבני משפחה. כיום באתר כ-39 מיליון עצי משפחה השייכים לתשעים מיליון משתמשים, והיד עוד נטויה. אז אם בא לכם לגלות קרוב-רחוק באיזו מדינה רחוקה, להתאחד עם משפחה אבודה או סתם לגלות עוד קצת על המורשת שלכם, האפליקציה מחכה לכם בחנות – ומי יודע אילו סודות משפחה תגלו בזכותה…